Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge se celebra la IX Cursa Solidària País del Cava a favor de la Marató de TV3

La carretera de Vilafranca a Sant Sadurní es tornarà a omplir aquest diumenge de multitud de persones, en una nova Cursa Solidària País del Cava. La Confraria del Cava i l’empresa Octagon Esedos han organitzat la novena edició d’aquesta iniciativa, que un any més recollirà beneficis a favor de la Marató de TV3.

Enguany els fons que s’aconsegueixin es destinaran a la investigació de les malalties metabòliques -com la diabetis- que afecten milers de catalans.

Al 2014, la cursa va recollir més de 13.000 euros, gràcies a les 1.300 persones que van participar-hi. Sumant les darreres vuit edicions, la Cursa Solidària País del Cava ha recaptat més de 80.000 euros per la Marató de TV3, convertint-la en la carrera més solidària amb aquesta causa. Tot apunta que enguany es podrà superar la xifra que es va aconseguir l’any passat, perquè a l’hora de tancar les inscripcions hi havia més persones apuntades que ara fa un any. Tot i que el període per inscriure’s ja està tancat, la Confraria i Octagon sempre reserven unes places per als que no hagin pogut formalitzar la seva inscripció abans. Els que estiguin interessats poden demanar més informació als punts de recollida de dorsals.

Les persones que ja s’han inscrit podran passar a buscar els seus dorsals a la seu del Patronat de Turisme de Sant Sadurní, el divendres 23 d’octubre, i dissabte a la seu d’enoturismePenedès a Vilafranca. El mateix dia de la cursa es repartiran els que quedin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: