Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creix el nombre de visitants a la segona edició del cava Shopping Day a Sant Sadurní

Som Sant Sadurní va organitzar durant el passat diumenge 4 d’octubre el 2n cava Shopping day destinat a la promoció del comerç i empreses sadurninenques coincidint amb el festiu local d’obertura comercial autoritzada en el marc del Cavatast i la Setmana del Cava amb el suport de l’Ajuntament de la vila.

Enguany s’hi van sumar un total de trenta establiments de Sant Sadurní que van treure la botiga al carrer matí i tarda al llarg de l’eix comercial fins a la plaça de l’Ajuntament. L’entitat valora molt positivament aquesta iniciativa després de veure la satisfacció dels establiments participants que consolida aquest eix com l’espai del comerç durant el Cavatast. Les botigues es van senyalitzar amb un Tap de Cava i una ampolla lluminosa i feien el 10% de descompte als clients que presentaven el val del cava Shopping day. Dilluns es va fer el sorteig d’una Targeta regal de 100€ entre tots els vals recollits a les bústies del cava Shopping day, en total uns 200 vals dels quals un 65% eren de Sant Sadurní i la resta d’altres pobles del Penedès, el barcelonès, el Baix Llobregat i el Vallès occidental principalment. El guanyador del sorteig ha estat en Toni Masana, veí de Sant Sadurní, per una compra feta a Lecegui Joiers.

Durant la jornada de Botigues obertes i Música al carrer, l’entitat va crear dos nuclis de dinamització a l’inici i final del carrer Raval i a la plaça de l’Ajuntament.

Al llarg de tot el cap de setmana la tradicional mostra d’artesania que enguany arribava a la seva setzena edició es va ubicar novament a la plaça Nova amb una cinquantena de paradistes, tallers i atraccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: