Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carme Barba ha presentat a Vilafranca “Jaque mate al orgasmo nocturno”, el llibre que es va prometre escriure si superava un càncer de pit

“Jaque mate al orgasmo nocturno” és un thriller eròtic protagonitzat per una dona decebuda pels homes i incapaç de tenir un orgasme fora dels seus somnis nocturns. La novel·la és el resultat de la promesa que es va fer la seva autora, la Carme Barba, quan va patir un càncer de pit: si el superava, escriuria un llibre.

L’obra és una realitat des de l’estiu passat i ahir el va presentar al Casal Popular de Vilafranca en un acte organitzat per l’associació Ginesta dins de la commemoració del dia internacional contra el càncer de mama. Barba va començar explicant amb detalls, sense eufemismes i amb tocs de bon humor, la seva experiència amb el càncer, tot destacant el paper cabdal que han tingut el sexe i l’erotisme en la seva recuperació. El llibre li ha permès aprofundir molt més en la seva pròpia sexualitat i entendre aspectes incompresos de les relacions sexuals. Ella mateixa ens explicava que una de les coses que ha refermat escrivint el llibre és que l’orgasme no ha de ser per força l’objectiu màxim d’una relació sexual.

“Jaque al orgasmo nocturno” està creant un públic actiu. Barba ha rebut moltes opinions sobre el llibre a través del blog que té.

La presentació del llibre a Vilafranca va comptar amb un tast del vi Microscopi, del celler vilafranquí Alemany i Corrió, que va ser elaborat precisament per comprar un microscopi valorat en 14.000 euros per a l’Institut Oncològic de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Part dels diners que es recaptin amb la novel·la de Carme Barba també es destinaran a la compra de neveres per a emmagatzemar mostres al departament d’Oncologia de la Vall d’Hebron.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: