Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Xim i el Penedès vitivinícola, destacats a la prestigiosa revista Wine Spectator

Un reportatge de Robert Camuto al número d’octubre de la prestigiosa revista nord-americana Wine Spectator, amb més de 30 anys de trajectòria i més de 2 milions d’exemplars mensuals repartits per tot el món, menciona Cal Xim i el Penedès vitivinícola.

El reportatge, titulat Catalan Classic, convida als lectors a viatjar de Barcelona a la Costa Daurada per trobar autèntics sabors i vistes, fent parada a Sitges i al Penedès.
Camuto destaca la feina dels germans Santi i Fidel Amigó al capdavant del seu restaurant a Sant Pau d’Ordal i la seva bona cuina tradicional de qualitat, així com la sorprenent carta de vins i caves, amb més de 250 referències.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: