Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana continuen els grans reptes pels Castellers de Vilafranca

Després d’uns dies d’inactivitat castellera, els Verds tornen a les places per afrontar les últimes setmanes de la temporada, amb la Diada de Tot Sants com a colofó final i el posterior viatge a la Xina.

Aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca actuaran per partida doble, dissabte a Montserrat i diumenge al barri de Sants de Barcelona. Tot i els dies de descans, els Verds no afluixen el ritme. Els assajos i les actuacions que resten són molt importants per acabar d’encarar l’últim tram de temporada i assolir els últims objectius. L’assaig de divendres serà determinant per acabar de decidir els castells que la colla portarà a la Diada dels Castellers de Sants, on es podrien veure castells que la colla encara no ha assolit aquesta temporada, com el 4 de 9 amb folre i agulla.
Coincidint amb la romeria de Vilafranca, i com ja acostumen a fer any rere any, els Verds actuaran a la plaça del Monestir de Montserrat. Enguany l’actuació serà a la una del migdia i els busos sortiran a dos quarts d’onze de l’estació d’autocars de Vilafranca.
Diumenge serà el torn de Sants, on actuaran en motiu de la Diada dels Castellers de Sants a la Plaça Bonet i Muixí, juntament amb els amfitrions i amb els Minyons de Terrassa. Els busos també sortiran a dos quarts d’onze de Vilafranca, però aquest cop ho faran des de davant de Cal Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: