Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àngel Martínez ha clos l’exposició Figures, pintures i dibuixos amb la música del flautista Xavier López

Dissabte tenia lloc l’acte de cloenda de l’exposició d’Àngel Martínez Figures, pintures i dibuixos, que ha permès veure les obres del pintor resident a Ordal durant un mes a la Sala dels Trinitaris.

El flautista Xavier López va posar música a les diferents pintures en una vetllada que també va oferir als visitants la possibilitat de fer la darrera visita comentada a l’exposició. Àngel Martínez està molt satisfet de com ha viscut el públic la mostra.

Àngel Martínez troba en els cossos, en els objectes i en les formes tangibles en general, la principal font d’inspiració i el motor del seu treball artístic. Els diferents temes i motius de les seves pintures i dibuixos tenen com a denominador comú una acurada recreació de les formes, mitjançant un dibuix precís, uns volums contundents i un tractament nítid de la llum.
L’exposició d’Àngel Martínez formava part del programa d’arts visuals de la Vilafranca Capital de la Cultura Catalana 2015.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: