Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

200 membres dels Castellers de Vilafranca marxen dilluns cap a Xangai

Del 2 al 8 de novembre, 200 castellers i castelleres actuaran en alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat considerada la capital econòmica de la Xina. L’expedició vilafranquina participarà a la ‘Barcelona Catalonia Culture Week’ i coneixeran i actuaran amb els Xiquets de Hangzhou.

El president dels Verds, Jou Cabré, acompanyat del vicepresident de l’Àrea Institucional, Toni Rossell, comentaven que és un viatge de molta envergadura i en que tenen previst fer castells importants. Toni Rossell

Hi ha programades diverses actuacions al llarg de la setmana. Dimecres 4 de novembre actuaran juntament amb els Xiquets de Hangzhou a la Universitat Tongji de Xangai i, l’endemà, es desplaçaran fins a Hangzhou per conèixer la seu de l’empresa Antex i local dels Xiquets. El dia 6 arribarà la fotografia del viatge, quan els penedesencs actuïn en un gratacels de Xangai per celebrar l’aniversari de l’agermanament de Xangai i Barcelona. Dissabte 7 de novembre serà el dia principal de la Setmana Catalana a Xangai, la ‘Barcelona Catalonia Culture Week’. Al llarg de tot el dia, els Castellers de Vilafranca hi realitzaran diverses actuacions.

Els membres de la junta dels Verds, que aquest any tanquen la seva trajectòria al capdavant de la colla, consideren que el viatge és també un premi. I tanca un cercle, ja que aquesta junta va estrenar-se amb el viatge a Nova York.

Els Castellers de Vilafranca han estat preparant aquest viatge al llarg de tota la temporada. Un viatge que finalment ha estat possible gràcies a la col·laboració de diverses empreses privades i institucions, com són Torres, La Xarxa, Banc Sabadell, Caves Mas Tinell, Sia Biosca, Autocars Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: