Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

120 persones han participat a la jornada per la integració laboral de la Fundació Pro Penedès i el programa Incorpora de La Caixa

La “Jornada per la integració laboral: Un valor social per l’empresa” ha tingut lloc aquest dilluns al matí a l’Auditori de Vinseum amb la participació de 120 persones, entre treballadors i representants d’empreses, entitats i administracions.

L’acte estava organitzat per la Fundació Pro Penedès i el programa Incorpora de l’Obra Social de La Caixa amb l’objectiu de sensibilitzar les empreses sobre la responsabilitat social.

Totes les intervencions coincidien en afirmar que la integració laboral de les persones amb algun tipus de discapacitat, trastorn mental o risc d’exclusió social és feina de tots. Ho ha destacat l’alcalde de Vilafranca i president de la Fundació Pro Penedès Pere Regull, que era l’encarregat de donar la benvinguda a la jornada, insistint en que no és només l’administració qui se n’hagi de fer càrrec.

La jornada també ha comptat amb la participació de les associacions d’empresaris ADEPG i UEP, el grup UVIPE de l’Associació Vinícola Catalana i l’Institut del Cava. El director territorial de CaixaBank de Barcelona Jordi Nicolau ha agraït precisament la implicació de tots els agents perquè el programa Incorpora continuï donant els bons resultats que ha donat fins ara.

Ho ha fet tot destacant la bona feina de la Fundació Pro Penedès en la captació i seguiment de les persones i empreses que participen al programa.

Entre les ponències de la jornada, hi ha hagut la del soci consultor de Vector 5 Josep M. Canyelles, que ha parlat de la responsabilitat social empresarial posant l’accent en què aquest tema és cada cop més prioritari per a les empreses, sigui quina sigui la seva dimensió.

La jornada també ha servit per explicar algunes de les experiències d’integració laboral que han tingut lloc al Penedès a empreses com Casa Ametller i Decathlon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: