Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca torna a acollir projeccions de la 23a Mostra de Films de Dones de Barcelona

Amb el lema “Conegudes (també) a casa”, i amb el suport de la Fundació SGAE i la Diputació de Barcelona, i la col·laboració en la difusió de l’Acadèmia de Cinema Català, es torna a posar en marxa el programa itinerant de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que posa a l’abast de diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes.

Enguany hi participaran 11 ciutats, 4 més que l’any passat. Vilafranca hi torna a participar un any més amb 3 projeccions que tindran lloc a la sala Zazie del Casal, amb el suport de l’Ajuntament i del Cine Club Vilafranca.

Totes les sessions comptaran amb la presència de les pròpies cineastes i de l’acompanyament d’una programadora de la Mostra. La primera de les sessions serà la propera setmana, el dia 25, a les 8 del vespre amb la projecció de “Family tour”, de Liliana Torres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: