Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca tindrà un curs universitari d’Internacionalització, de la mà de l’Escola de Direcció d’Empresa

Per primera vegada, Vilafranca aplegarà un postgrau universitari especialitzat en la internacionalització. La Universitat de Vic, de la mà de l’Escola de Direcció d’Empresa, posarà el segell acadèmic al postgrau en Negocis Internacionals.

El curs s’impartirà al Centre Àgora, a partir del proper 2 d’octubre i fins al maig de 2016. Per afavorir la matriculació d’empresaris i directius, i d’una major diversitat de participants, les classes s’han programat en horari de divendres per la tarda, de 5 a 9 del vespre. A més, cada tres setmanes també hi haurà sessió lectiva els dissabtes pel matí.

El professorat i el programa acadèmic són aportació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, mentre que la producció va a càrrec de l’Escola de Direcció d’Empresa, que és la insígnia de l’ADEPG especialitzada en la formació de màxima qualitat.

La col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca ha estat determinant a l’hora d’aconseguir aquesta titulació acadèmica. Aquesta mateixa línia de cooperació tindrà continuïtat amb un postgrau de Logística que s’ha programat pel mes de febrer, aquesta vegada sota el paraigua de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L’espai www.ede.cat ofereix informació detallada de tots els programes universitaris que s’impartiran properament al Gran Penedès; entre ells i molt especialment, el postgrau de Negocis Internacionals que començarà ben aviat a Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: