Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca tindrà un curs universitari d’Internacionalització, de la mà de l’Escola de Direcció d’Empresa

Per primera vegada, Vilafranca aplegarà un postgrau universitari especialitzat en la internacionalització. La Universitat de Vic, de la mà de l’Escola de Direcció d’Empresa, posarà el segell acadèmic al postgrau en Negocis Internacionals.

El curs s’impartirà al Centre Àgora, a partir del proper 2 d’octubre i fins al maig de 2016. Per afavorir la matriculació d’empresaris i directius, i d’una major diversitat de participants, les classes s’han programat en horari de divendres per la tarda, de 5 a 9 del vespre. A més, cada tres setmanes també hi haurà sessió lectiva els dissabtes pel matí.

El professorat i el programa acadèmic són aportació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, mentre que la producció va a càrrec de l’Escola de Direcció d’Empresa, que és la insígnia de l’ADEPG especialitzada en la formació de màxima qualitat.

La col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca ha estat determinant a l’hora d’aconseguir aquesta titulació acadèmica. Aquesta mateixa línia de cooperació tindrà continuïtat amb un postgrau de Logística que s’ha programat pel mes de febrer, aquesta vegada sota el paraigua de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L’espai www.ede.cat ofereix informació detallada de tots els programes universitaris que s’impartiran properament al Gran Penedès; entre ells i molt especialment, el postgrau de Negocis Internacionals que començarà ben aviat a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: