Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 250 persones han participat al Vinfonies 2015

El festival vilafranquí de petit format que combina la música experimental i les arts audiovisuals amb la cultura del vi ha finalitzat la seva setena edició aquest diumenge.

Els seus impulsors es mostren satisfets i amb les expectatives complertes, després que entre dijous i diumenge unes 250 persones han participat en alguna de les activitats programades.
La carta d’aquest Vinfonies 2015 incloïa tastos sensorials, concerts, una intervenció sonora i com a novetat dansa contemporània i el que ha omplert més són els tastos, com explica Jordi Cabestany.
Els dos tastos sensorials de divendres al Claustre i el d’ahir a El Taronger estaven plens, abans de començar.
La novetat del Vinfonies 2015 ha estat la incorporació de la dansa amb un concert, dissabte, a càrrec dels Ensemble Topogràfic, un grup del Delta de l’Ebre que experimenta com la música provoca dansa i com la dansa provoca música.
La ballarina dels Ensemble Topogràfic, Anna Hierro, ens explicava que la seva dansa combina textures de moviment i coreografies.
L’altre concert anava a càrrec de l’artista argentí Federico Monti, establert des de fa anys a Barcelona, que va actuar al claustre de Sant Francesc. L’any passat ja va participar al Vinfonies i enguany ha presentat el seu treball basat en el silenci amb un directe acompanyat de visuals, que sonava així. . . .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: