Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un nou curs per a nadons consolida l’oferta musical adreçada als més petits a l’escola municipal de música

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet organitza un cop més Picant de mans, el curs de sensibilització musical per a nadons de 10 mesos a 3 anys. Els objectius del curs són molts, però bàsicament es tracta d’introduir l’infant en el món de la música de manera natural, interrelacionar el llenguatge musical amb altres llenguatges, afavorir el component lúdic en l’activitat musical i desenvolupar la imaginació.

Tot plegat es fa en companyia de pares o altres familiars, de manera que també és un espai per aparcar l’activitat frenètica del dia a dia i gaudir del temps i de la música sense més preocupacions. El curs l’imparteix Montse Terrades, titulada en educació infantil i amb més de vint anys d’experiència ensenyant música, que destaca la consolidació de la iniciativa i les famílies solen seguir tot el cicle.

Les sessions són de 30 o 45 minuts, segons l’edat de l’infant. Terrades ens explica com planteja les sessions, que són flexibles en funció de com responen els nadons.

La sessió continua amb una cançó menys coneguda que seguiran treballant els dies posteriors i acaba amb una audició.

El curs estarà integrat per 10 sessions que es fan els divendres a la tarda des de la setmana que ve i fins a l’11 de desembre en tres horaris diferents: de dos quarts de sis a les sis en el cas dels infants de 10 a 18 mesos, de sis a tres quarts de set, els de 19 a 23 mesos, i de tres quarts de set a dos quarts de vuit per als grans, de 2 a 3 anys. Les inscripcions es poden fer fins divendres de la setmana que ve a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de deu a dotze i de cinc a dos quarts de nou, per correu electrònic a l’adreça o per telèfon, al 93 817 37 93.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: