Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de voluntaris de Creu Roja recolliran material escolar en establiments de Carrefour a Catalunya, en el cas de l’Alt Penedès a Olèrdola

La Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja desenvolupen la setena edició de la “Tornada a l’Escola Solidària”, una iniciativa que tindrà lloc els propers dies 4 i 5 de setembre arreu de l’Estat, amb què les dues entitats recolliran material escolar per a famílies amb nens i nenes en edat escolar que estiguin travessant per dificultats econòmiques.

Aquesta iniciativa es durà a terme en 24 supermercats i hipermercats de Catalunya i 171 de tot l’Estat amb l’objectiu de reduir l’impacte que suposa l’adquisició de material escolar a l’inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics.

A la comarca es pot participar en el establiment situat a Olèrdola, on hi haurà instal·lada una taula atesa per voluntaris de Creu Roja que recollirà material escolar com llapis, bolígrafs o quaderns que doni la ciutadania.

Enguany, el compromís de Carrefour amb aquesta iniciativa serà la donació directa de material escolar per valor de 121.000 euros, amb els quals s’espera donar cobertura a 6.000 infants en situació d’emergència social de tot l’Estat. A aquesta aportació, s’hi sumarà la quantitat lliurada per la ciutadania, amb la qual cosa s’espera repartir el material escolar entre més de 25.000 nens i nenes en risc d’exclusió.

En la passada edició de la “Tornada a l’Escola Solidària”, es va lliurar a la Creu Roja material escolar per valor de 492.015 euros arreu de l’Estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: