Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el curs per a nadons a l’Escola municipal de música de Vilafranca

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet organitza de nou el curs de sensibilització musical per a nadons de 10 mesos a 3 anys anomenat “Picant de mans”.

La música en els nadons incideix de manera natural en el seu desenvolupament motor, cognitiu i emocional. A través  de les moixaines, jocs de falda i cançons, l’infant té l’oportunitat de fer un aprenentatge tant de descoberta del cos, com del llenguatge oral, del ritme, de la música i del moviment. Es treballa la lateralitat i la relació amb els altres; les audicions, l’atenció i l’escolta; i la manipulació d’instruments i materials sonors, l’experimentació i la imaginació. Tot aquest treball, a més, es veu reforçat per l’estimulació afectiva que proporciona el contacte amb el cos i amb la veu de l’adult amb qui es comparteix l’experiència.

Les sessions són de 30 o 45 minuts, segons l’edat de l’infant, on s’hi treballen les cançons, les audicions, danses i jocs relacionats amb l’estació i les festes, diades i tradicions que s’hi corresponguin.

El curs serà a càrrec de Montse Terrades, titulada en educació infantil per la IOC, i formada en el món de la música, en direcció coral als cursos de la Federació Catalana d’Entitats Corals.

El curs consta de 10 sessions que es faran divendres a la tarda des del 2 d’octubre fins a l’11 de desembre. Per a més informació i inscripcions es poden fer del dilluns 21 de setembre al divendres 2 d’octubre a l’Escola Municipal de Música M.D. Calvet en horari de 10 a 12h i de 17h a 20,30h, per e-mail  o per telèfon 938173793.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: