Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller per a pares i mares a Subirats, organitzat per l’Ajuntament

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Subirats organitza, un any més, un taller adreçat a pares i mares que consta de vuit sessions. L’objectiu del taller és dotar als pares i mares d’eines que ajudin a millorar les relacions familiars i entendre els seus fills.

Les sessions es realitzaran els dissabtes 24 d’octubre, 21 de novembre, 19 de desembre, 16 de gener, 20 de febrer, 5 de març, 16 d’abril i 14 de maig, de 5 de la tarda a 8 del vespre a l’Escola Sant Jordi de Sant Pau d’Ordal. La formadora és la Patricia Andrés Monteagudo, psicopedagoga i logopeda col·legida i coach sistèmica.

L’Ajuntament ha previst un servei d’acollida infantil gratuït per aquells pares i mares que hagin d’assistir acompanyats dels seus fills. El servei es realitzarà a la mateixa escola.

El preu del taller és de 100 euros. El pagament es podrà fer en efectiu a l’Ajuntament de Subirats o bé mitjançant transferència bancària. La data límit per formalitzar la inscripció és el 14 d’octubre. L’imprès es podrà recollir a l’Ajuntament o bé es podrà descarregar a la pàgina web www.subriats.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: