Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura a la Sala dels Trinitaris l’exposició monogràfica d’Àngel Martínez, Figures: pintures i dibuixos

A partir de les 7 de la tarda d’aquest dissabte, es podrà visitar a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca l’exposició Figures: pintures i dibuixos de l’artista Àngel Martínez.

La inauguració anirà a càrrec de Josep Maria Raventós i Broch i forma part del programa d’arts visuals de la Vilafranca Capital de la Cultura Catalana 2015.
L’exposició està formada per 24 peces de gran format que tenen com a denominador comú una acurada recreació de les formes, mitjançant un dibuix precís, uns volums contundents i un tractament nítid del color.
El resultat és una extensa galeria de figures humanes, personatges imaginaris, objectes diversos i, recentment, uns paisatges atapeïts de flors que, com a habitants particulars d’aquestes teles i papers, expressen la curiosa i ferma voluntat de voler existir.
Àngel Martínez viu a Ordal i compagina la seva activitat artística amb la docència com a professor al Departament d’Arts Aplicades al Mur de l’Escola Superior d’Art i Disseny, Llotja de Barcelona. Ha exposat a Vilafranca en d’altres ocasions i per a la mostra de la Sala dels Trinitaris ha fet una tria entre les seves millors obres.
L’exposició estarà oberta al públic fins al diumenge 18 d’octubre en l’horari habitual de la Sala dels Trinitaris, de dimecres a divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre i dissabtes i diumenges de sis a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: