Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos és un dels municipis més segurs de la comarca

Els diferents cossos policials consideren Santa Margarida i els Monjos com un dels municipis més segurs de l’Alt Penedès.

Aquesta és la conclusió de la Junta Local d’aquest any, en la que es van donar a conèixer les valoracions de la tasca duta a terme durant l’any 2014 pels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Local.
A la Junta Local, la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos va presentar la seva memòria anual d’activitats, en la que destaca un descens del 15,4% dels delictes registrats al municipi, passant de 65 l’any 2013 a 55 el passat 2014. La majoria són delictes de danys contra el patrimoni o robatoris a l’interior de vehicles.
L’informe també reflecteix que la Policia Local continua exercint un control minuciós per evitar el pas de vehicles de gran tonatge pel centre del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: