Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos celebrarà enguany la Diada Nacional de Catalunya amb actes durant tota aquesta setmana

La commemoració institucional tindrà lloc, com ja és tradició al municipi, demà, dijous dia 10 de setembre, a dos quarts de deu del vespre, al Castell de Penyafort, i comptarà amb un concert de música a càrrec del Mezzos Vocal Grup.

L’acte està inclòs en el Cicle Música als Castells que cada any organitza l’Ajuntament i la Fundació Castells de Catalunya.
Els actes de la Diada d’aquest 2015 inclouen també la primera marxa de torxes organitzada el dijous dia 10 per l’Assemblea Nacional Catalana, amb concentracions a les 8 del vespre a la plaça de Ramon Cabré i mitja hora després a la de la Costa Daurada.
Els actes de celebració de la Diada inclouran també la tradicional trobada de Balls d’en Serrallonga, organitzada pel grup local del Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina. La festa es farà enguany el diumenge dia 13 i començarà a les 9 del matí amb la concentració de les colles i una cercavila que recorrerà diferents carrers del poble.
A banda d’aquestes activitats, el dia 11 durà a terme també al municipi la celebració del trentè aniversari del Casal de la Gent Gran dels Monjos amb un dinar de germanor per a totes les persones que hagin fet inscripció prèvia. La celebració finalitzarà amb un ball obert a tothom.
En l’àmbit esportiu la Diada comptarà també amb la celebració de la tradicional jornada esportiva solidària organitzada pel Futbol Base Mas Catarro, el dissabte 12, i amb el memorial Manel Moreno, que tindrà lloc l’endemà diumenge dia 13 al camp d’esports municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: