Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos celebra la tradicional Bicicletada contra el canvi climàtic

De nou Santa Margarida i els Monjos se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l’organització de diversos actes que pretenen sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure l’ús dels transports públics i alternatius.

En aquest sentit, aquest diumenge es durà a terme la tradicional bicicletada popular, que enguany arriba a la seva quinzena edició i en la que cada any participen més de 500 persones del municipi i la comarca. A dos quarts de 10 del matí s’efectuarà el repartiment de dorsals davant de l’Ajuntament i a les 10 tindrà lloc la sortida, amb un recorregut que passarà per alguns dels nuclis habitats més importants del municipi i que, en aquesta ocasió, finalitzarà a la plaça de la Costa Daurada, amb un esmorzar popular i el sorteig de cascs i una bicicleta entre els participants.
En aquest punt s’hi instal·larà per segon any un punt ITB de revisió tècnica de bicicletes, per a tothom que ho desitgi.

D’altra banda, i amb la col·laboració del Parc del Foix, es duen a terme caminades verdes per promoure l’anar a peu com a mitjà saludable i sostenible de transport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: