Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rafel Nadal presenta la seva nova novel·la a Vilafranca

Aquest dissabte a les vuit del vespre, la llibreria l’Odissea acollirà la presentació del llibre La maledicció dels Palmisano del periodista i escriptor gironí Rafel Nadal.

La maledicció dels Palmisano és una extraordinària novel·la d’alt contingut emocional que narra la peripècia d’un home, Vitantonio, marcat per un destí cruel: ser el darrer representant masculí d’una nissaga familiar trencada per la mort durant la Primera Guerra Mundial. Ambientada a la Pulla, a Itàlia, té una ambientació i una documentació molt acurades, que transporten al lector a viure de primera mà les experiències dels protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: