Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV van fer un seguiment de la jornada electoral

Aquest diumenge durant tot el dia Ràdio Vilafranca i Penedès TV van estar fent un seguiment de la jornada electoral que va culminar amb un programa especial en directe que va començar a les vuit del vespre i que es va allargar fins a les dotze de la nit.

Un programa que comptava amb la intervenció, com a convidats en una tertúlia, dels periodistes Ricard Rafecas, Ariadna Caballero i Ismael Carbó. També es va oferir en directe el recompte dels 100 primers vots d’una mesa del col.legi electoral Baltà Elias. La tertúlia s’anava combinant amb intervencions des de la redacció on s’oferien dades de participació i de resultats dels municipis de la comarca de l’Alt Penedès a més dels resultats generals i tota aquesta informació es va completar amb les valoracions dels resultats per part diferents polítics penedesencs.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: