Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV faran una programació especial per seguir la jornada electoral i els resultats del 27S

Aquest diumenge se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya i durant tot el dia els serveis informatius de Ràdio Vilafranca i Penedès Tv faran un seguiment de la jornada.

Seguiment que per ràdio consistirà en diverses connexions al matí dins dels programes habituals de l’emissora i un informatiu a les dues del migdia recollint les incidències i el vot de representants polítics. A Penedès TV s’oferirà a les dues de la tarda un informatiu en directe recollint també les incidències i el vot de representants polítics i les dades de participació.
A les vuit del vespre s’iniciarà un programa en directe i conjunt a Ràdio Vilafranca i Penedès TV que comptarà amb una tertúlia en la que hi participaran tres periodistes, on es farà seguiment també de les enquestes que es publiquin a diferents mitjans i de el que es produeixi a les xarxes socials. A mesura que avanci la nit es donaran a conèixer els resultats a Vilafranca i la resta de municipis de la comarca, junt amb els resultats generals de les eleccions a Catalunya. També es recolliran les valoracions de polítics penedesencs dels diferents partits que concorren a les eleccions.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: