Diumenge, 3 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Psicosi”, un dels grans títols del cinema de terror, obrirà dimecres el cicle “Una nit amb els clàssics” del Kubrick i La Cultural

L’expresident de Cine Club Vilafranca Josep Ferret serà l’encarregat de presentar la novel·la de Robert Bloch portada al cinema per Alfred Hitchcock.

“Psicosi”, la novel·la de Robert Bloch convertida per Alfred Hitchcock en un dels grans títols del cinema de terror, obrirà dimecres dia 30 de setembre una nova edició del cicle “Una nit amb els clàssics” organitzat per Kubrick cinema i La Cultural llibreria amb l’objectiu de conjugar les grans obres de la literatura i la seva adaptació cinematogràfica.

La vetllada començarà a les 8 del vespre, a l’Agrícol amb la presentació de la novel·la. En aquesta ocasió, serà l’expresident de Cine Club Vilafranca Josep Ferret l’encarregat de presentar l’obra de l’escriptor Robert Bloch, un autor de novel·la negra i de ciència-ficció molt reconegut als Estats Units i que a Europa es coneix, sobretot, per la novel·la Psicosi que Hitchcock va portar al cinema l’any 1960.

A les 10 del vespre, al Kubrick cinema, tindrà lloc la projecció d’aquest film en V.O., protagonitzat per Anthony Perkins i Janet Leigh.

Com sempre, totes aquelles persones que ho desitgin es podran quedar a sopar a l’Agrícol un cop finalitzada la presentació i continuar parlant de la novel·la i del film. Només cal que es posin en contacte telefònic amb La Cultural llibreria o bé l’Agrícol. Per reservar, hi ha temps fins al dia anterior a la vetllada. El preu del sopar és de 10€.

El cicle tindrà continuïtat el dimecres 28 d’octubre amb la presentació de la novel·la El guepard de Giuseppe Tomasi di Lampesuda, a càrrec d’Esteve Tomàs i Francesc Fontboté.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: