Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per Pere Regull avui els catalans decideixen el futur de la seva història

L’alcalde de Vilafranca ha votat com és habitual al Claustre de Sant Francesc, pocs minuts després de la una del migdia.

Aquest any l’Ajuntament ha afegit 7 meses més per poder votar perquè s’espera una alta participació. Regull constatava que, per les sensacions que havia tingut al llarg del matí, hauria crescut respecte les del 2012. L’alcalde també destacava la importància d’unes eleccions com aquestes perquè el poble ha entès que són diferents i on els catalans estan decidint el seu futur.
Regull ha protagonitzat una petita anècdota abans d’anar a votar: quan feia cua se n’ha adonat que no duia el sobre amb la papereta i ràpidament l’ha anat a buscar. L’alcalde de Vilafranca també ha animat la gent a participar i malgrat s’espera que creixi el nombre de votants ha dit que està convençut que es viurà d’una manera cívica, com totes les manifestacions que ha fet darrerament el poble català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: