Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per al PP, el nou Ambulatori de Vilafranca exemplifica com les prioritats del govern català no han estat les dels catalans

El candidat del PPC, el vilanoví Santi Rodríguez, ha fet una breu visita de campanya electoral a Vilafranca.

Davant del segon Ambulatori, que continua sense entrar en servei per manca de dotació pressupostària per a mobiliari, Rodríguez ha posat l’equipament com a exemple del què ha passat aquests darrers anys, amb un govern amb prioritats que no eren les dels catalans.
El candidat popular, acompanyat per membres de l’executiva local i comarcal, critica el govern de Mas que ha apostat per un “altre projecte de país”, deixant de banda aspectes fonamentals com inversions en salut i ensenyament.
En aquest sentit, Santi Rodríguez s’ha compromès a abordar aquests problemes per tal que els ciutadans de Vilafranca i la comarca tinguin els serveis que necessiten.
El candidat vilanoví també ha fet referència a la reobertura del CAP de Sant Sadurní les 24 hores o als barracons de l’Institut Nou de Vilafranca.

Santi Rodríguez ha afegit que el proper 27-S hi ha dues opcions: la incertesa que representen Junts pel Sí o la CUP i la “certesa i seguretat” que ofereix el PP, a costat de les institucions i el sistema democràtic espanyol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: