Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 9.300 electors cridats a participar a les eleccions de diumenge a Sant Sadurní

Un total de 9.377 electors estan cridats a les urnes aquest proper diumenge 27-S, dia de celebració de les eleccions catalanes. Aquesta xifra suposa una trentena menys de persones del cens registrat per a participar a les eleccions municipals del passat mes de maig.

Els col·legis electorals obriran les seves portes a les 9 del matí i de manera ininterrompuda fins les 8 de la tarda, tot i que si en aquest moment queda algun elector/a dintre del local o en l’accés al local, se li permetrà votar.

En aquestes eleccions, l’edifici de l’Índex substituirà a la biblioteca com a col·legi electoral. Així mateix també s’han redistribuït algunes de les 19 meses electorals i per tant es convida als electorals que revisin la targeta censal que hauran rebut al seu domicili. La resta de col·legis electorals de la vila seran els habituals: Centre Cívic Vilarnau, Escola Jacint Verdaguer, Escola Intermunicipal i Casal d’Entitats.

Al llarg de votacions es donaran dos avanços de participació a les 13 i a les 18 hores. I posteriorment un cop comenci el recompte, es podran seguir els resultats mitjançant el web Parlament 2015.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: