Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 27.000 electors amb dret a vot a Vilafranca a les eleccions de diumenge

Un total de 27.282 electors tindran dret a vot a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper diumenge 27 de setembre. Per aquesta contesa electoral s’amplia amb 7 el nombre de meses respecte a les Eleccions Municipals del passat 24 de maig, fins a un nombre total de 38.

Així, els col·legis electorals de la Biblioteca Torras i Bages (districte 1r), escola Dr. Estalella Graells (districte 2n), llar d’infants L’Enxaneta (districte 2n), escola Cristòfor Mestre (districte 4t) i escola Dolors Piera (districte 4t) tindran una mesa més cadascun i el col·legi electoral de l’escola Dr. Baltà Elias (districte 3r) en guanya dues. Tot això amb la finalitat que subdividir les meses amb un nombre més elevat d’electors i evitar que en moments puntuals es puguin formar cues davant de les meses.

Els ciutadans trobaran a l’entrada dels col·legis electorals uns cartells amb la imatge d’un codi QR que podran llegir a traves d’un mòbil smartphone i que els indicarà el col·legi electoral i la mesa on podran exercir el seu dret a vot.

Tota la informació sobre les eleccions al Parlament de diumenge 27 de setembre a Vilafranca es podran seguir a través de l’adreça http://e15.vilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: