Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marcel Martínez parla de jornada històrica pels catalans

El regidor de la CUP a l’ajuntament de Vilafranca, Marcel Martínez, ha estat molt matiner i quan passaven pocs minuts de les 9 del matí, just acabat d’obrir el col·legi electoral del Claustre de Sant Francesc, ha votat.

Martínez ha votat amb una camisa on es mostraven enganxines representatives de la seva formació política. Ho ha fet també amb la consciència que aquest 27 de setembre és un dia especial, que ha qualificat d’històric.
Com també espera que històrica sigui la participació en aquestes eleccions.
Marcel Martínez assenyala que avui Catalunya s’hi juga el seu futur perquè considera que les eleccions clarament plebiscitàries. Per aquesta mateixa raó està convençut que la pluja no farà aturar a la gent que té ganes d’anar a votar.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: