Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entitats sobiranistes han esgotat tots els cartells que la Junta Electoral va prohibir

Aquest dissabte a la parada de l’Assemblea Nacional Catalana es van repartir els cartells a favor del Sí el 27S que la Junta Electoral ha obligat a despenjar a Vilafranca.

Al matí al mercat i a la tarda a la plaça de la Vila, davant de la capella de Sant Joan.
Recordem que la setmana passada la Junta Electoral de Zona va comunicar a l’ajuntament de Vilafranca, actuant d’ofici i en un termini de 48 hores, que s’havia de retirar de la via pública tots els cartells del Sí ja que sinó es procediria a sancionar-los. Les entitats Òmnium Cultural, Comissió 11 de setembre i ANC van procedir a retirar-los, però com a mesura de protesta van decidir repartir-los entre la ciutadania perquè es pengessin als balcons.
Dissabte els 400 cartells es van esgotar ràpidament.

En contacte amb la gent els responsables de l’Assemblea apunten que no s’entenia la decisió de la Junta d’obligar a retirar els cartells, i que mesures com aquesta no fan més que animar a continuar endavant.

A la parada del l’Assemblea Nacional Catalana es continuava donant informació de la proposta Fem Via, per omplir l’avinguda de la Meridiana de Barcelona aquest proper divendres, 11 de setembre. Es venien samarretes blanques i tota mena de material reivindicatiu. També s’informava de quines són les parcel·les destinades a l’Alt Penedès, dins de la Meridiana i les recomanacions principals alhora de desplaçar-se a la Ciutat Comtal.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: