Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les associacions de veïns de Vilafranca ja han tancat el programa d’actes de la festa a benefici de l’alimentació infantil

Aquest dilluns representants de les associacions de veïns dels diferents barris de Vilafranca i responsables de la Creu Roja a l’Alt Penedès han convocat als mitjans de comunicació per donar a conèixer els detalls d’una jornada festiva que han organitzat per al proper dissabte 3 d’octubre a benefici del programa de la Creu Roja “Aliança per l’alimentació infantil”.

El passat mes de juny les entitats veïnals ja havien anunciat que s’estaven coordinant conjuntament per organitzar un acte solidari, per fer front als efectes de la crisi econòmica. Ara ja n’han donat molts més detalls. Per exemple el calendari i els actes.
En primer lloc han recordat que durant l’estiu i en el marc de les diferents festes de barri ja s’han anat venent uns tiquets solidaris de 5 euros que donen dret a una consumició.
La venda ha anat molt bé.

D’altra banda les associacions de veïns destaquen el treball conjunt que han estat duent a terme per un projecte solidari d’aquestes dimensions.

Per la seva banda des de la Creu Roja s’ha volgut agrair l’aposta que han fet les associacions de veïns de Vilafranca, tot i recordant que la crisi afecte a col.lectius vulnerables, però especialment als infants. I com a mostra,
Mireia Sàbat, ha explicat que les necessitats de suport a l’escolarització i els menjadors escolars augmenten.

Així doncs les associacions de veïns organitzen conjuntament una festa amb l’objectiu de recaptar fons per a la Creu Roja. Els actes es faran a la plaça de la Verema i el concert principal serà el dels 4 magnífics a dos quarts de dotze de la nit. Però les activitats començaran a les cinc de la tarda amb actes infantils, amb pallassos, tallers i xocolatada. Al vespre hi haurà coregrafia del casal d’avis del Tívoli, actuació dels Falcons i concert de la coral de la Girada. Per la nit abans del concert final s’ha previst una exhibició de zumba i de dansa del ventre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: