Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur segueix baixant a l’Alt Penedès aquest mes d’agost amb 247 persones menys a les llistes

Aquest dimecres s’han fet públiques les dades de l’atur corresponents al mes d’agost. En el conjunt de la comarca de l’Alt Penedès, les dades són positives. Ara matex el nombre total d’aturats és de 7.223 persones, 247 menys que al juliol. Tot i així, continuen sent xifres molt petites ja que la taxa d’atur continua en el 15,57%.

En el cas de Vilafranca, les dades també són lleugerament positives. El nombre d’aturats ha baixat en 134 persones a l’agost respecte el mes anterior. En total ara hi ha 3.154 persones sense feina, però la taxa d’atur continua sent del 17’5%.

A Sant Sadurní d’Anoia la xifra de persones sense feina s’ha reduït en 68. Ara, en total, hi ha 612 persones inscrites a les llistes de l’atur. Als Monjos el nombre total d’aturats només s’ha reduït en 9 persones aquest agost, i encara n’hi ha 528 apuntades a les llistes. A Gelida la xifra no s’ha mogut gaire respecte el juliol. A l’agost hi ha un total de 507 persones sense feina, només una menys que el mes anterior. En tot l’Alt Penedès, el municipi que té una taxa d’atur més elevada és Pontons, amb el 27%, mentre que els que la tenen més baixa són Torrelavit, amb un 8,1% i Les Cabanyes amb un 8,3%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: