Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC recomana el transport públic per acostar-se a la Via Lliure de la Meridiana d’aquest 11 de setembre

Tot sembla ja a punt per tal d’assegurar un any més una molt bona participació en la commemoració de l’11 de setembre que organitza l’Assemblea Nacional Catalana enguany amb el lema de Via Lliure 2015, a la Meridiana de Barcelona. El coordinador de la Territorial de Vilafranca de l’ANC, en Ramon Costa, comentava que tot està preparat per tal que la celebració sigui un nou èxit.

Malgrat pogués semblar que hi havia un cert esgotament per tantes mobilitzacions en els darrers anys, Costa es mostra convençut que la Meridiana s’omplirà, per què tothom té clar que hi ha molt en joc de cara al 27S.

L’Alt Penedès tenia assignats 7 trams, que ja s’han anat omplint poc a poc, i les 27 territorials que conformen la comarca s’han anat repartint aquests espais. Costa recorda que en total hi ha 135 trams, el mateix que nombre de diputats al Parlament, i que els diferents sectors en que estan agrupats els trams tenen colors de punter diferent en funció del que volen representar.

 

Costa recorda que les recomanacions de l’organització indiquen que tothom hauria de ser al tram que li pertoca a les 4 de la tarda, per tal que tot estigués preparat a les 17.14, que serà el moment en què començarà l’acte de la Via Lliure.

Per tal de desplaçar-se fins a la Meridiana, les territorials han organitzat autocars, qui no tingui plaça reservada en aquests pot optar per el vehicle particular o desplaçar-se en transport públic. Costa recorda que hi ha convocada vaga de Renfe per el dia 11, però confia en què es compliran els serveis mínims. Recomana però optar per els ferrocarrils de la Generalitat.

 

Des de Vilafranca sortiran 6 autocars, des de l’estació d’autobusos a la 1 del migdia, i de la comarca la previsió és que siguin uns 60 els autocars que portin participants de la Via Lliure fins a la Meridiana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: