Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat una moció de suport al president Mas

Poques hores després de conèixer la imputació del President Mas i les dues conselleres per la convocatòria de la Consulta Popular del 9N, el grup de CiU de Vilafranca va presentar una moció d’urgència al Ple municipal en la que considera desafortunada l’elecció del dia que ha d’anar a declarar el president, coincidint amb el 75 è aniversari de l’assassinat del President Companys.

L’alcalde, Pere Regull, va defensar la moció explicant que les declaracions del Ministre de Justícia són una constatació que s’ha polititzat la justícia.
Davant l’atac a la divisió de poders la moció conclou que l’Ajuntament de Vilafranca condemna enèrgicament la politització del tema i exigeix l’arxiu immediat de les diligències judicials al tractar-se d’una mera manipulació política partidista. La moció es va aprovar amb els vots favorables de CiU, PSC, CUP, ERC i Vilafranca en Comú i el vot en contra del regidor del PP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: