Dimecres, 10 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca espera obrir en un mes el Passeig Rafael Soler a la circulació, i està realitzant un estudi de mobilitat de la vila

Els treballs de la urbanització del renovat Passeig de Rafael Soler continuen aquestes setmanes per tal de poder completar de cara a finals d’aquest mes el que seria el vial, i que la mobilitat tant de vehicles com de persones torni a la normalitat en aquesta zona.

Uns treballs que s’engloben en el projecte global d’urbanització de tota la zona de cobertura de les vies del tren, i que com explica el regidor d’urbanisme de Vilafranca, Josep Maria Martí, ha de servir per poder connectar de manera definitiva i eficient els barris de la Girada i el Poble Nou.

Martí ha recordat que coincidint amb la Festa Major ja es van obrir els dos vials que connecten els dos barris per sobre les vies del tren. Ara però, i com ja s’havia avançat, des de l’Ajuntament s’està duent a terme un estudi de mobilitat no només per veure si es manté les direccions que tenen actualment aquests vials, sinó que es vol anar més enllà i fer-lo en general de Vilafranca.

 

Pel que fa a les obres pròpiament, en aquests moments s’estaria en la segona fase, arribant al carrer General Cortijo pel que als treballs que afecten directament als vials; però queden encara pendents tots els treballs de plantació i urbanització pròpiament del que és la llosa de cobertura. Tot plegat, comenta Martí, hauria d’estar acabat de cara a finals d’aquest any.

La previsió és que en un mes els vehicles puguin ja tornar a circular sense problemes per tot el Passeig Rafael Soler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: