Dilluns, 10 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca convocarà la setmana que ve la comissió de solidaritat i cooperació i confirma una allau de consultes sobre l’acolliment de refugiats

La regidora de solidaritat i cooperació, Montse Arroyo, també era present a la concentració que es feia ahir a la tarda davant l’Ajuntament. Després de la demanda que entitats i ONG’s els van fer arribar, Arroyo va confirmar als nostres micròfons que ja hi estan treballant.

La regidora va voler recordar que Vilafranca sempre ha estat una vila solidària amb els refugiats i que ara estan estudiant com fer-ho per sumar-se a una xarxa de ciutats acollidores. Els falta, però, concretar alguns temes legals.

Des de la regidoria també han notat una allau de consultes aquests darrers dies per part de vilafranquins que volen informar-se sobre les possibilitats d’acolliment de refugiats.

Arroyo explicava que la reunió amb la comissió de solidaritat i cooperació es farà la setmana que ve, segurament dimecres o com a molt tard dijous, perquè estan intentant que compti amb la màxima participació possible.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: