Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos dóna suport a les iniciatives a favor del refugiats

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos vol expressar el seu suport a la població afectada pel conflicte a Síria i d’altres països i es compromet a impulsar les iniciatives que sorgeixin de la societat i de les institucions per tal de minimitzar l’impacte d’aquesta tragèdia humanitària.

Seguint el suport que han dut a terme entitats municipalistes com la Federació de Municipis de Catalunya o l’Associació Catalana de Municipis, l’Ajuntament dels Monjos reclama que els governs europeus, també l’Estat Espanyol, i la Unió Europea reaccionin de manera immediata per proporcionar atenció a les persones refugiades i evitar vulneracions dels Drets Humans que s’estan produint a Europa i a diferents parts del món.

La defensa dels Drets Humans és un deure de totes les institucions democràtiques. En aquest sentit, l’ajuntament vol expressar la satisfacció per les mostres de solidaritat i d’acollida de la ciutadania europea vers aquesta situació i alhora manifestar el rebuig a les situacions d’abús que pateixen les persones refugiades per part de tercers que aprofiten aquesta situació per benefici propi així com de l’existència de màfies organitzades.

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es dóna ple suport a les iniciatives que s’engeguin en l’àmbit municipalista, i que s’han treballat avui en una reunió convocada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament amb els representants dels Ajuntaments catalans per tal de buscar solucions conjuntes al drama humanitari que estan vivint milers de persones desplaçades, impulsant i participant en les propostes conjuntes que sorgeixin de la societat civil, el municipalisme i d’altres institucions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: