Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní demana col·laboració en la recollida Porta a Porta durant les Fires i Festes

Un any més durant els dies de les Fires i Festes de Sant Sadurní no es modificarà l’horari de recollida porta a porta. No obstant això, la recollida es farà amb la màxima puntualitat, per la qual cosa es demana a la població que compleixi rigorosament els horaris, deixant les bosses i cubells de residus domèstics a la porta del carrer del seu domicili entre les 8 i les 10 del vespre.

Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania de Sant Sadurní que, en la mesura del possible, col·laborin també en la retirada dels cubells de la via pública tan bon punt finalitzi el servei de recollida i que sobretot no es baixin abans que passi el correfoc en aquells domicilis del seu recorregut.

Així mateix, es demana als veïns amb domicili en el recorregut de la Festa de la Fil·loxera del dimarts 8 de setembre al vespre, dia de recollida de paper cartró, que el dipositin en algun carrer veí o que el baixin el dijous 10 de setembre de la 1 del migdia a les 3 de la tarda, coincidint amb la recollida comercial del paper-cartró, ja que no és possible fer la recollida en aquests carrers abans de l’hora de la baixada de les Fil·loxeres.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: