Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADEPG es reuneix amb l’alcalde de Vilafranca, en el marc del programa “Municipi i Empresa 2015”

Una delegació de l’ADEPG, encapçalada pel seu president, Jordi Solé, s’ha reunit amb l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Promoció econòmica, Joan Manel Montfort, per presentar-los el document “Municipi i Empresa2015”, el compendi de 210 directrius que es proposen als decisors del Gran Penedès.

En el transcurs de la reunió, Regull i Solé han coincidit en la importància de mantenir una comunicació regular i fluïda entre les dues institucions. Una relació establerta ja fa molts anys i que ha propiciat ara que l’ADEPG comenci a desenvolupar estudis universitaris, a partir d’octubre, a Vilafranca.

L’alcalde ha mostrat la voluntat de col·laborar amb el món empresarial per potenciar la promoció econòmica de la ciutat, per exemple, a través del desenvolupament dels polígons industrials. Alhora, també ha demanat la complicitat dels empresaris per detectar aquelles tasques administratives que impedeixen una gestió àgil i eficient.

Solé, per la seva part, s’ha posat a disposició del consistori per adequar les ordenances i taxes a la realitat empresarial. Alhora, també s’ha mostrat permeable a treballar al costat de l’Ajuntament en temes d’ocupació i formació.

Durant la reunió, la representació de la Junta Directiva de l’ADEPG ha mostrat el seu suport a qualsevol iniciativa que es desenvolupi des de l’Administració per reclamar les millores vials i ferroviàries que incrementin la competitivitat del conjunt del territori.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: