Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actriu i model Carla Nieto Geli, Reina del Cava 2015

La Confraria del Cava Sant Sadurní ha donat a conèixer els noms propis de la XXXIV Setmana del Cava, que se celebrarà del 3 al 25 d’octubre.

Per primera vegada en 34 anys, la presentació del programa s’ha fet a la seu de la Confraria, a Torre-ramona, amb l’objectiu de reivindicar la casa del cava com un indret de trobada del sector cavista.
L’actriu i model catalana, Carla Nieto, filla de l’exconsellera Marina Geli, serà coronada Reina del Cava 2015, el dissabte 3 d’octubre a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní i un altre dels protagonistes és l’humorista ReEugenio, que farà el tradicional pregó d’inici de la festa.
El cartell promocional de la 34a Setmana del Cava és obra del dissenyador de Bilbao, Mikel Urmeneta, creador de la popular firma Kukuxumusu.
L’escultor Jaume Plensa, que enguany ha estat reconegut amb el Premi Ciutat de Barcelona de projecció internacional, serà investit com a Confrare d’Honor.
Altres actes destacats són el Simposi-Congrés “Els joves i el cava”, que es farà el 14 d’octubre a la Fassina de Can Guineu, la IX Cursa Solidària País del Cava que es disputarà diumenge 25 d’octubre, i la Nit Jove del Cava que tornarà a apostar pels grups de casa, amb un concert de Coriolà i Nyandú, la nit del 3 d’octubre a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: