Dijous, 30 de Juny de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana mundial de la lactància materna posa el focus, també al Penedès, en la conciliació entre alletar i treballar

Amb el lema “Alletar i treballar: fem que sigui possible!”, el grup de suport a l’alletament Pit Penedès organitza diversos actes per celebrar la setmana mundial de la lactància materna.
La celebració arrenca el proper dissabte 3 d’octubre amb la setena festa de la lactància materna.

Començarà a les cinc de la tarda al pati de l’Escorxador i hi haurà tallers infantils, xocolatada i la lectura del manifest a càrrec de Sara Ayoso, a més de la presència de l’estand informatiu del banc de llet materna.

El dimarts 6 d’octubre a les sis de la tarda, a la sala d’actes de l’Escorxador, tindrà lloc el següent acte programat. Es tracta d’un col·loqui titulat “Alletar i treballar: com ho heu fet possible?”, que conduirà la mare de dos fills, mestra i assessora de Pit Penedès Patrícia Salguero. Per fer compatible la participació al col·loqui amb la presència dels fills hi haurà una sala amb servei d’acollida i jocs per a la canalla.

Finalment, el dijous 15 d’octubre, el focus se centrarà en el banc de llet materna. La tècnica de promoció del Banc de Sang i Teixits de Catalunya Marta Hernández pronunciarà la conferència “El banc de llet materna. La llet que dóna vida” a les sis de la tarda, també a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: