Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca organitza les lligues de futbol 7, futbol sala i bàsquet amateur de lleure

Com cada any, la lliga pretén donar resposta a l’alta demanda existent de competicions d’aquest tipus, i va dirigida a col·lectius, grups d’amics, o empreses, que vulguin gaudir del futbol en unes condicions i una instal·lació de màxima qualitat, i on es prioritzarà el joc net i la diversió.

Aquestes lligues es juguen aproximadament des de finals d’octubre a finals d’abril, i solen tenir un bon ambient esportiu. El termini per formalitzar les inscripcions s’obre a partir del dilluns 14 de setembre, tant per al Futbol-7 com per al Futbol sala.
Pel que fa al futbol 7, les inscripcions estan limitades a 33 equips i seran fins al 3 d’octubre. El preu per equip serà de 507,50€, que inclourà una lligueta a doble volta de 10 o 11 equips i els dos primers classificats de cada grup participaran amb la copa primavera. Enguany, la majoria de partits es jugaran entre les deu i dos quarts de dotze de la nit al camp de futbol municipal de l’Espirall conjuntament amb el situat a la zona esportiva. Hi haurà la possibilitat que es puguin realitzar partits a les nou del vespre com a novetat i segons disponibilitat.
En el futbol sala, les inscripcions seran igual en quan a dies i preu, i inclourà una lligueta de doble volta i la participació els dos primers classificats de cada grup amb la copa primavera. El sistema de competició anirà en funció dels equips inscrits. En el bàsquet les inscripcions estaran obertes del 28 de setembre al 9 d’octubre amb un cost de 659,75€. Els partits es jugaran entre dilluns i dijous depenent del nombre d’equips inscrits que hi hagi. Enguany els pagaments es podran fraccionar en 3 quotes. Es pot demanar més informació en el moment de la inscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: