Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert vermut amb els Cosins del Sac es trasllada a Cal Figarot a causa de la pluja mentre que el concert de la Salseta del Poble Sec es manté a la Rambla

La pluja està afectant les ubicacions dels actes del darrer dia de Festa Major. El primer canvi és el d’aquest migdia amb el Concert Vermut, que els administradors, finalment, han decidit traslladar a Cal Figarot.

En canvi, han decidit mantenir la Salseta del Poble Sec a la Rambla. De fet, segons les previsions del Meteocat, està previst que pari de ploure cap a les 10 de la nit. Podria tornar a ploure després de les 12, és a dir, després del castell de focs, però en tot cas seria de manera feble  i es podria mantenir el concert a la Rambla.

Pel que fa al Rodaplaces, els administradors esperaran fins a darrera hora per decidir què fan. En principi es mantindria al centre, però si plou es traslladarà a Cal Figarot, tot i que hauran d’adaptar el format dels espectacles a un espai interior.

Ja al vespre, a tres quarts de vuit, hi ha havaneres amb els grups Xató i Arjau. Les havaneres està previst que es facin a la Plaça Jaume I però es podrien traslladar a Cal Bolet, si plogués.

La primera activitat del dia és l’única que s’ha pogut fer amb normalitat. Es tracta del cinema per als més petits, amb la projecció de la pel·lícula Big Hero 6, en dues sessions al cinema Kubrick, a dos quarts d’onze i a dos quarts d’una.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: