Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pluja d’aquest matí i les previsions per aquesta tarda provoquen alguns canvis en els emplaçaments dels espectacles d’avui

La pluja està afectant les ubicacions dels actes d’aquest darrer dia de Festa Major. El primer canvi és el d’aquest migdia amb el Concert Vermut, que els administradors, finalment, han decidit traslladar a Cal Figarot.
En canvi, han decidit mantenir la Salseta del Poble Sec a la Rambla.

De fet, segons les previsions del Meteocat, està previst que pari de ploure cap a les 10 de la nit. Podria tornar a ploure després de les 12, és a dir, després del castell de focs, però en tot cas seria de manera feble  i es podria mantenir el concert a la Rambla.

Pel que fa al Rodaplaces, els administradors han anunciat ja a primera hora de la tarda que han decidit traslladar-lo a Cal Bolet, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, que era l’hora prevista. Al teatre municipal, i sense les cadires a la platea, el grups que participen al Rodaplaces oferiran un espectacle de 30’.

Ja al vespre, a tres quarts de vuit, hi ha havaneres amb els grups Xató i Arjau. Les havaneres també s’han desplaçat, en aquest cas a Cal Figarot, i es faran per tant sota cobert.

La primera activitat del dia és l’única que s’ha pogut fer amb normalitat. Es tracta del cinema per als més petits, amb la projecció de la pel·lícula Big Hero 6, en dues sessions al cinema Kubrick, a dos quarts d’onze i a dos quarts d’una.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: