Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una Vegueria Pròpia repartirà 12.000 exemplars del mapa de l’Àmbit Penedès, coincidint amb l’11 de setembre

Es tracta d’un desplegable que conté en el seu interior el “Mapa de l’Àmbit de la Vegueria Penedès”, així com també dades relatives al que és un Àmbit, al que és una Vegueria i de quina és la situació actual. També s’hi ha afegit el llistat dels 72 municipis que la integren, per ordre alfabètic, amb la seva extensió i població, així com també la posició del Penedès, dins els àmbits de Catalunya.

Des de la delimitació de l’Àmbit Penedès el febrer del 2014, la Plataforma  es va proposar fer un mapa per donar a conèixer i divulgar aquesta nova realitat que ja no era un desig eteri sinó una entitat legal i delimitada, que se sap on comença i on acaba. Van escollir l’opció de fer un mapa bo, estàndard, com el de qualsevol altre territori, amb ciutats, nuclis de població, rius, muntanyes, i carreteres.

Aquesta edició especial del mapa serà distribuïda pels tres setmanaris que cobreixen les quatre comarques penedesenques, com explica des de la Plataforma per la Vegueria Pròpia, Fèlix Simon.

Simón remarca què des de la Plataforma continuaran fent pedagogia del que és el Penedès, i apostant per la Vegueria em quan sigui possible.

Amb aquesta segona, edició que se suma als 5.000 exemplars que acompanyaven el llibre “El Penedès era possible”, es garanteix que el mapa arribi a tots els racons de la vegueria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: