Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pedalada verda ha batut el rècord de participació amb 600 inscrits

La setzena edició de la pedalada verda que organitzen els Castellers de Vilafranca ha tornat a ser un èxit. Unes sis-centes persones van participar aquest dissabte de l’activitat, batent el rècord d’inscrits de les setze edicions que s’han celebrat fins al moment.

Ja abans de la sortida, a la Rambla de Sant Francesc, s’intuïa que la participació seria alta, com explicava el vicepresident de l’àrea social dels Castellers de Vilafranca Pepe Martínez.

La pedalada verda és un passeig en bicicleta per Vilafranca, amb un circuit fàcil i planer d’uns 7 quilòmetres. Es tracta d’un esdeveniment familiar i obert a tothom que serveix per fer colla i potenciar l’activitat social dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: