Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La participació dels Castellers de Vilafranca serà un dels plats forts de la Barcelona Catalonia Culture Week

Una trentena d’actes gratuïts i oberts a tothom al llarg d’una setmana serviran per mostrar la cultura catalana a prop de mig milió de persones a Xangai.

Alexis Roig, president del Casal Català de Xangai, ha explicat que la iniciativa servirà per projectar Catalunya i Barcelona com a “indrets innovadors” de cara al públic xinès. Amb un pressupost de 350.000 euros, les activitats s’organitzen en motiu del 10è aniversari del Casal i els 15 anys de l’agermanament de Barcelona i Xangai. Uns 200 integrants dels Castellers de Vilafranca hi viatjaran del 2 al 8 de novembre, just l’endemà de l’última diada de la temporada, Tots Sants.
Les actuacions de la colla vilafranquina són un element molt destacat de tot el programa d’activitats, però també n’hi ha d’altres, com ara concerts o mostres gastronòmiques. L’art també ocupa una part important del programa. Salvador Dalí i Antoni Gaudí seran l’eix central pel que fa a les exposicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: