Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jornada electoral s’ha iniciat sense incidències a Vilafranca

A les 9 del matí han obert els col.legis electorals amb normalitat. A primera hora el cel encapotat i plujós ha fet que no hi hagués tanta gent anant a votar com en d’altres ocasions, però a parir de quarts de 10 del matí s’ha iniciat una participació que es preveu històrica.

A Vilafranca un total de 27.282 electors tenen dret a vot a les eleccions al Parlament de Catalunya. Per aquesta contesa electoral s’ha ampliat amb 7 el nombre de meses respecte a les Eleccions Municipals del passat 24 de maig, fins a un nombre total de 38. Així, els col·legis electorals de la Biblioteca Torras i Bages, escola Dr. Estalella Graells, llar d’infants L’Enxaneta, escola Cristòfor Mestre i escola Dolors Piera tenen una mesa més cadascun i el col·legi electoral de l’escola Dr. Baltà Elias en té dues més. Tot això amb la finalitat que subdividir les meses amb un nombre més elevat d’electors i evitar que en moments puntuals es puguin formar cues davant de les meses.
Els ciutadans poden trobar a l’entrada dels col·legis electorals uns cartells amb la imatge d’un codi QR que podran llegir a traves d’un mòbil smartphone i que els indicarà el col·legi electoral i la mesa on podran exercir el seu dret a vot.
Tota la informació sobre les eleccions al Parlament d’avui, 27 de setembre, a Vilafranca es podran seguir a través de l’adreça http://e15.vilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: