Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Creu Roja i el Carrefour d’Olèrdola s’uneixen per recollir material escolar per als nens en situació d’emergència social

La tornada a l’escola representa una gran dificultat per a moltes famílies que no poden fer front a la despesa que suposa la compra de tot el material escolar.

Per intentar posar les coses una mica més fàcils a prop de 6mil infants de tot l’estat espanyol, ja fa 7 anys que la Creu Roja i la Fundació Carrefour organitzen una recollida de material escolar sota el títol “Tornada a l’Escola Solidària”. A l’Alt Penedès fa 3 anys que es van sumar a la campanya i aquest divendres i dissabte recollien material al Carrefour d’Olèrdola i al Simply de Vilafranca. Per fer-ho comptaven amb diversos voluntaris que estaven sorpresos de la resposta de la gent que volia col·laborar amb la iniciativa. Els voluntaris recollien tot tipus de material, des de llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors o motxilles. Un cop facin el recompte de tot el que han aconseguit, ho distribuiran en pacs per repartir-ho entre els usuaris de la Creu Roja que més ho necessitin. A tota Catalunya hi van participar un total de 24 establiments i un centenar de voluntaris. Des de la Creu Roja esperen superar la xifra de l’edició passada quan la Fundació Solidaritat Carrefour, amb la seva pròpia aportació i la de la ciutadania, va lliurar material escolar per valor de més de 490mil euros arreu de l’estat espanyol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: