Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral l’Espinguet celebra 50 anys amb un musical de Peter Pan obert a tots els nens i nenes de Vilafranca

L’entitat coral està d’aniversari aquest 2015 amb una efemèride tant especial com és mig segle d’activitat a la vila. Per això vol celebrar-ho amb una activitat diferent als concerts que estan acostumats a fer i se’ls ha acudit organitzar un musical sobre el personatge Peter Pan.

Des de la direcció de la coral creuen que un musical és una bona opció per cridar l’atenció i captar nous cantaires que vulguin sumar-se a l’Espinguet. La setmana que ve comencen els assajos i per això fan una crida als nens i nenes i als seus pares a apuntar-se a la coral. El primer assaig el faran dimarts de la setmana que ve de 6 a 7 de la tarda tots junts, tot i que durant l’any els assajos estan dividits entre els grups de petis, de 4 a 7 anys, els mitjans de 8 a 10 i els grans de 10 a 18. Des de l’Espinguet, les directores estan convençudes que el musical servirà com a reclam.

Ara mateix a la coral són uns 40 nens i la idea és créixer el màxim possible. Des de l’Espinguet recorden que els nens qui ho vulguin es poden apuntar només per a fer el musical per provar si els agrada o no l’activitat.

El musical es farà el 5 de desembre a Cal Bolet, just un dia després del 50è aniversari del primer assaig que l’Espinguet va fer a Vilafranca. El musical tindrà una durada aproximada d’una hora. Aquest dimarts al vespre, a les 20h, hi haurà una reunió informativa al Claustre de Sant Francesc per als pares i mares interessats en demanar més informació o apuntar-hi els seus fills.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: