Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 7a edició del Vinfonies combina els tastos sonors amb música en directe, dansa contemporània i una intervenció sonora a la Capella de Vinseum

Tot i que els actes ja han començat, els plats forts arriben divendres i al llarg del cap de setmana amb diferents propostes. El plat estrella és un espectacle que combina la música electrònica amb la dansa contemporània i que es podrà veure dissabte a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Cal Bolet sota el títol d’”Ensemble Topogràfic”.

Com sempre també hi haurà els tastos sensorials amb 4 composicions musicals creades especialment per a 4 vins de les bodegues Azul y Garanza, el Celler Credo, La Vinyeta i Jean Leon. Durant els tastos, també es desgustaran 4 formatges. Els actes d’aquest Vinfonies, però, estan en marxa des d’aquest dijous a la Capella de Vinseum amb una intervenció sonora que trenca el silenci de la sala i que acompanya l’exposició  “Temps i Silencis”. El Vinfonies és un festival de petit format que pretén acostar les arts musicals i audiovisuals més experimentals a la cultura del vi. S’adreça a tot tipus de públic, però sobretot a aquells més acostumats a tastar el vi i que estiguin oberts a escoltar propostes musicals més arriscades. Un exemple en són els tastos sensorials, que cada cop tenen més èxit perquè ofereixen una experiència única als assistents.

Els tastos  es faran aquest divendres en dues sessions al Claustre de Sant Francesc, una a les 8 i l’altra a les 9 del vespre i diumenge al Taronger, a les 7 de la tarda. El preu del tiquet de tast és de 10 euros i les entrades es poden reservar al web www.vinfonies.org. Un altre dels plats forts d’aquesta edició serà el concert d’aquest divendres al Claustre de Sant Francesc, amb Federico Monti, que torna a Vilafranca. Serà a 2/4 d’11 de la nit i l’entrada és gratuïta.

Els organitzadors destaquen que, malgrat el festival s’adreça sobretot al públic local, cada vegada hi ha més persones a qui els agrada la música experimental que també el coneixen i hi assisteixen, de la mateixa manera que també els és cada cop més fàcil trobar artistes que coneguin la temàtica del Vinfonies i que hi vulguin participar.

Pel que fa a la intervenció sonora a la Capella de Vinsem es podrà visitar en l’horari habitual de l’espai durant tot el cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: